Известие

Collapse
No announcement yet.

Сбъдната мечта

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Чистница
    Attached Files
    Last edited by DJ; d.m.y г., 08:54.
    92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
    95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
    90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
    00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

• супер е Драго ще искам едно кругче като си дойда
      http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
      www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

• Колата е изрод, евала
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• И аз искам такава
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            И аз искам такава
            Не се притеснявай колега, това са избрани снимки а колата е виден позьор и на снимки винаги изглежда така иначе има безброй неща за правене........колата хич не върви надявам се бавно да стигна до там че да литне
            ПП: Колеги само да се похваля че и двете ми алфи изглеждат точно както някога съм си мечтал
            -33-ката червена съм спойлер с този салон и с 15-ки от Ланча(само цвета на джантите съм го сънувал да е по-тъмен)пропуснах и да е 1.7 16в
            -155-цата сива с раздувки и оригинални джанти 15

Comment

• ivas

Честито! Безаварийно каране! Ако е на газ, карай по-често на бензин, защото се скапва електрониката при дебитомера при каране само на газ.

Comment

• Първоначално публикувано от Ivas Покажи съобщение
                Честито! Безаварийно каране! Ако е на газ, карай по-често на бензин, защото се скапва електрониката при дебитомера при каране само на газ.
                кой е казал че имам газ? никога няма да имам такава гад в колата

Comment

• Първоначално публикувано от DJ Покажи съобщение
                  кой е казал че имам газ? никога няма да имам такава гад в колата
                  и аз така мисля колега!!!
                  поздрави
                  Alfa Romeo33 1.5 105hp 85' няма я вече
                  Alfa Romeo33 1.5IE 95hp 93'

Comment

• Колеги помагайте, моля извадете боба.......
                    колата не иска да запали.....имам чувството че бензиновата помпа не издава звук....как да проверя? има ли бушон или реле? какво още да проверя?

Comment

• Напоследък често се случва това с непаленето
                      Релето не ли е отдясно при акумулатора .поне на моита е там .както и за дюзите
                      Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
                      Звукът може да бъде
                      описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

• Първоначално публикувано от staiger Покажи съобщение
                        Напоследък често се случва това с непаленето
                        Релето не ли е отдясно при акумулатора .поне на моита е там .както и за дюзите
                        Незнам къде е релето затова питам може би ми отмъщава пущината, че малко я карам а как да проверя дали е от релето?. някъде около дебелия сноп кабели ли е релето?

Comment

• DJ Много е красива 33ката. Само безаварийно каране от мен.

Comment

• Релето за бензиновата помпа е отбелязано с S12a със стрелка съм ти показал къде е.Имаше начин да се свърже помпата да работи постоянно,ама не е много хубаво за нея,а и не помня кои крака се свързваха.Нека Мордохай каже,че той има наблюдение върху електрониката.
                            Attached Files
                            Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                            Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                            Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• при теб са 2 релетата с 5 крачета - веригата е 30-87-87, а не 30-87 и 30-87а . ето тук на страница 11 реле s12a е за бензиновата и отоплението на ламбдата, а s12b е за инжекторите и още няколко простотии. за пробата, махаш релето и с един кабел връзваш крачета 30 , 87 и 87. релето на бензиновата ще го познаеш по това че от крачета 87 и 87 имаш по един кабел, а на другото за инжекторите имаш по 2 кабела.
                              http://alfaromeo33.extra.hu/pdf/16v_motronic.pdf
                              за да изгасиш колата, трябва да издърпаш кабела който ще сложиш на релето.
                              точка

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                                при теб са 2 релетата с 5 крачета - веригата е 30-87-87, а не 30-87 и 30-87а . ето тук на страница 11 реле s12a е за бензиновата и отоплението на ламбдата, а s12b е за инжекторите и още няколко простотии. за пробата, махаш релето и с един кабел връзваш крачета 30 , 87 и 87. релето на бензиновата ще го познаеш по това че от крачета 87 и 87 имаш по един кабел, а на другото за инжекторите имаш по 2 кабела.
                                http://alfaromeo33.extra.hu/pdf/16v_motronic.pdf
                                за да изгасиш колата, трябва да издърпаш кабела който ще сложиш на релето.
                                Баш така е!
                                На практика се прави, като вземеш два кабела 1.5 мм, около 15-20 см и ги захващаш с мъжка кабелна обувка.Слагаш още по една на свободните им краища.
                                Идеята е двата края да влязат в клема 30, а другите два в 87 и 87.
                                Нужни са два комплекта, за двете релета.
                                После тия две недоразумени си ги слагате в багажника, защото могат да ви свършат чудесна работа на пътя.
                                Само не забравяйте, че като ги сложите, всичко е под напрежение и след приключване на упражнението, трябва да ги изключите. И ДВАТА!!!

Едит:При Бошовите не знам как е, но при тия с Магнет Марели, при това упражнение не работи оборотомера. Просто компа не вижда релетата. Оправя се с още два кабела с мъжки и женски обувки, с които се свързват бобините на релетата, ама съвсем окабелихме системата!!
                                Last edited by mordohy; d.m.y г., 20:22.
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X